Velkommen til Kennel Snødehulen

​Kennel Snødehulen drives og eies av Marius Foldøy og Line H. Albertsen

 

Vi fikk vårt kennel navn i 2014. Vi driver ett lite oppdrett av Samojed i Sola kommune, Rogaland. Vintrene tilbringer vi mye i Sirdalsområdet og på hytta i Setesdal. Somrene er vi på fjellturer og i diverse nasjonalparker. Marius sin store drøm er å delta i Femundløpet med et renraset samojedspann. Marius er Nestleder i Norsk Polarhundklubb og Line er lokalkontakt for Rogaland. Marius jobber til daglig i ett oljefirma i Stavanger og Line har utdanning som Biolog og starter i ny jobb fra august 2018 med ernæring og rekvisita til hund og katt.

 

Vi som kennel:

Vi ønsker å fremme samojedens egenskaper som både bruks- og familiehund.

Egenskaper som kløv- og trekkhund i kombinasjon med en familiehund er hovedpunkter i vårt hundehold og vår plan innen oppdrett av Samojedhund

Samojeden skal brukes, men ikke være en gardehund, den skal være en del av familien.

Vi følger Norsk Polarhundklubb sine regler for avl og oppdrett.

Vi har deltatt på NKK's  "Oppdretterskole" Kurs 1 og 2 i november 2014 og februar 2015. Kynologikurs 2016 og Line er autorisert Ringsekretær i Norsk Kennelklubb.

Alle valper leveres registrerte i NKK, chippet og har gjennomført alle ormekurer.

Valpepakke til alle valpekjøpere og vi er alltid tilgjengelige for spørsmål.

Valpene vokser opp i stuen hjemme hos oss og deltar i hverdagslivet. Slik blir de introdusert til fremmede lyder som støvsugere og ringeklokker. Valpene får sosialisering blant andre hunder, dyr, barn og mennesker.

 

Du som kjøper:

Som valpekjøper hos oss forplikter du deg til å gi hunden alle vaksiner den skal ha gjennom hele livet. Oppsøke vetrinær når det er behov for det og du forplikter deg til å gi hunden det stell og stimulering som skal til for å ha en sunn og frisk hund. Du som kjøper skal være glad å bevege deg ute i alle årstider. Vi ønsker at våre valpekjøpere skal bruke sine hunder i hverdagen. Hunden sin hverdag skal bestå av fysisk trening og mental trening. 

Du forplikter deg til å røntker hunden for hofteleddsdysplasi og øyelyse for øyesykdommer når den er mellom 18-24 mnd gammel. Dette er svært viktig for fremtiden til samojedhunden, slik at vi kan fortsette å avle friske hunder. Slik kan vi følge med på hvilke hunder som egner seg som gode avlsdyr og gir gode raserepresentanter til samojedhunden som rase. 

 

Vi holder oss til Norsk Kennel klubb sin kjøper kontrakt med salg av valper. Denne kan leses på nett på NKK.no 

 

 

 

 

 

 

Marius Foldøy

© 2014 av Kennel Snødehulen

  • Black Instagram Icon
  • facebook-square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now