top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Foldøy

Samojedsamling på Hornsjø 2020

Vi har kost oss med noen dager i de snøkledde fjellene hvor våre unge, lovende har fått vise seg frem både i ringen og i løypene.


Snødehulens Ursa Ravn "Suunto" på 1-spanntest


En kjempe fin helg på høyfjellet med Norsk Polarhundklubb. To av våre yngste; S. Trolske Huldra "Ilja" og S. Tapre Valemon "Ino" konkurrerte for første gang i 2-spann. Begge hundene jobbet fantastisk i skikkelig vanskelig føre og klarte sammen med fører å løpe seg inn til sine første trekkhund certifikat (kun 19 måneder gamle)! På utstillingen fikk begge Excellent med flotte kritikker! Vi er kjempe stolte over de unge "rookies" hundene våre.


Ino med Excellent og nummer 1 i sin klasse Dag to deltok både S. Ursa Ravn "Suunto" og Ilja på 1-spanntest. Her er målet å fullføre 1 mil på 1 time eller mindre. Dette var Suunto sitt første forsøk sammen og han var kun 1 minutt og noen sekunder fra å bestå. Vi er virkelig stolte over Suunto og hans eier Øyvind. Ilja mente hun fortjente en hviledag og pga litt mage problemer ble testen til en hyggelig søndagstur i nydelig vær!


En utrolig flott helg sammen i godt lag. Vi gleder oss til neste gang!

37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page